Kardemir 2 Kasım günü olağanüstü genel kurul toplantısı düzenleyecek

(=) Kardemir 2 Kasım günü olağanüstü genel kurul toplantısı düzenleyecek Şirket yönetim kurulu üyeleri üzerinde karar verilmesi ve yazılı izinlerin verilmesi üzere 2 Kasım 2020 tarihinde olağanüstü genel kurul yapma kararı aldı. A, B ve D grubu hisse sahipleri toplantı öncesinde ayrı ayrı toplanarak adayları üzerinde karar verecek.

(=) Kardemir will hold an Extraordinary General Assembly Meeting on Nov. 2, 2020 With the resolution of BoD, it is decided to hold an extraordinary general assembly meeting on November 2, 2020. The aim of the meeting is the election of the Board Members and granting authorization to them. "A"  Group Shareholders, "B" Group Shareholders and "D" Group Shareholders to meet separately, in order to decide for their Board Member candidates earlier than the meeting time on the same day.